Agrifac - Stabil ┼či mereu pe traseul desemnat

Stabil ┼či mereu pe traseul desemnat

Calitate optim─â în pulverizare

Motivul achizi┼úiei unei ma┼čini de stropit este protec┼úia optim─â a culturilor dvs. Pentru a v─â proteja culturile în mod optim, ave┼úi nevoie de o calitate optim─â în pulverizare. Iar tocmai calitatea optim─â în pulverizare este ceea ce v─â ofer─â Agrifac, începând de la o ma┼čin─â stabil─â ┼či un sistem de echilibrare bun.

Foarte agil, foarte ergonomic

┼×asiul Milan a fost conceput pentru viteze mari de lucru, precum ┼či pentru stabilitate. Puntea standard ┼či suspensia barei de trac┼úiune creeaz─â o ma┼čin─â cu un nivel ridicat de confort pe ┼čosea ┼či în teren. În combina┼úie cu suspensia standard pentru ramp─â, se asigur─â stabilitatea rampei ┼či se ob┼úine un model de pulverizare optim. Datorit─â designului compact al ma┼činii, Milan poate vira în unghi larg. Ma┼čina are o raz─â de virare mic─â, în ciuda aspectului s─âu alungit. Datorit─â unghiului de virare de 54°, ma┼čina va urma mereu tractorul, chiar ┼či în viraje strânse.

Platform─â la în─âl┼úimea de lucru

Datorit─â structurii compacte oferite de GreenFlowPlus, Milan este prev─âzut cu o platform─â mare la în─âl┼úimea de lucru. Substan┼úele chimice pot fi înc─ârcate ┼či transportate în siguran┼ú─â ┼či rapid cu aceast─â platform─â. Introducerea substan┼úelor chimice în ma┼čina de stropit se realizeaz─â întotdeauna cu vasul de inducere standard. Acesta mod de umplere este eficient ┼či ergonomic. Urcatul pe sc─âri cu recipiente ┼či pungi este de domeniul trecutului.

  • Aplicare precis─â prin rampele stabile ┼či modul de ghidare a ma┼činii, care rezult─â dintr-o distribuire bun─â a greut─â┼úii ┼či amplasarea joas─â a centrului de greutate
  • Aplicare precis─â prin echilibrul optim dat de suspensia amplasat─â de jur împrejur
  • Raz─â de întoarcere mic─â ┼či compact─â, datorit─â unghiului de virare de 54Ôü░, ma┼čina va urm─âri întotdeauna capul tractor 
  • Îngust─â, de aceea este u┼čor de transportat
Solicita╚Ťi un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.