Agrifac - GreenFlowPlus

GreenFlowPlus: Pulverizare optim─â. Simplu ┼či ingenios.

GreenFlowPlus este sistemul de pulverizare unic ┼či inteligent de la Agrifac, conceput pentru rezultate optime în pulverizare. Un agregat de pompare compact cu circuitul cel mai scurt posibil reduce la minimum prezen┼úa lichidului în fitinguri, simplificând ┼či reducând la maximum timpul de cur─â┼úare. În plus, se utilizeaz─â ┼či un sistem de circulare în a┼ča fel încât lichidul de stropire s─â circule continuu la presiune ridicat─â prin conductele de stropire datorit─â duzelor pentajet cu comand─â pneumatic─â. Astfel, se ob┼úine un rezultate optim la pulverizare ┼či un regulator de presiune foarte rapid ┼či precis.

Agregatul de pompare compact cu cel mai scurt circuit posibil ┼či electrovalvele asigur─â economiile de substan┼ú─â chimic─â ┼či un minim de lichid rezidual. Forma rezervorului ┼či a punctului de aspira┼úie asigur─â prezen┼úa minim─â a lichidului rezidual în rezervor. Deoarece nu mai exist─â lichid neutilizat, nu se pierde substan┼úa, îns─â sistemul de pulverizare se ┼či cur─â┼ú─â extrem de rapid ┼či de u┼čor. Prin urmare, lichidul neutilizat nu este o problem─â pentru Agrifac.

Pulverizare la calitate de top

Datorit─â regulatorului de presiune cu comand─â pneumatic─â de la Agrifac, se ob┼úine un rezultat optim în pulverizare. Regulatorul de presiune ajustat prin presiunea aerului controleaz─â presiunea din conducta de stropire, ob┼úinându-se rezultate extrem de precise. Deoarece regulatorul de presiune poate reac┼úiona foarte rapid la l─â┼úimile de pulverizare diferite, de exemplu în cazul controlului automat al sec┼úiunii, normele de aplicare r─âmân extrem de precise. Filtru de presiune cu autocur─â┼úare previne c─âderile de presiune. În combina┼úie cu conductele de pulverizare standard din o┼úel inoxidabil, cu diametrul de 25 mm, ┼či regulatorul de presiune, se garanteaz─â o distribu┼úie optim─â a lichidului de stropire chiar ┼či la norme de aplicare mari.

Performanţă mai mare cu vasul de inducere

Un alt avantaj al noului Milan este vasul de inducere. Datorit─â aliment─ârii de înalt─â capacitate, lichidele ┼či pulberile sunt dizolvate ┼či omogenizate rapid cu PowerPowderJet. Datorit─â capacit─â┼úii de omogenizare a PowerPowderJet ┼či aliment─ârii cu ap─â din partea de jos, fiecare agent de protec┼úie a culturilor este dizolvat ┼či transmis în ma┼čina de stropit. Vasul de inducere este prev─âzut cu dou─â duze de sp─âlare; cu ajutorul acestora, fiecare recipient ┼či fiecare pung─â pot fi cur─â┼úate cu u┼čurin┼ú─â. Marginea deschis─â a vasului de inducere serve┼čte drept mas─â, astfel încât agen┼úii de protec┼úie a culturilor s─â poat─â fi doza┼úi ┼či m─âsura┼úi în mod ergonomic. Pe scurt, este un sistem cu care ve┼úi utiliza ma┼čina de stropit în mod eficient, ergonomic, ecologic ┼či economic.

Aplicarea întotdeauna a cantit─â┼úii corespunz─âtoare

  • F─âr─â formarea de triunghiuri la stropire, amestecare optim─â prin circularea complet─â a solu┼úiei în condi┼úii de înalt─â presiune pân─â la duzele de stropit
  • F─âr─â cantit─â┼úi remanente de solu┼úie, 99,99% din solu┼úie este aplicat─â.
  • Aplicare irepro┼čabil─â, chiar în condi┼úiile schimb─ârii bru┼čte a l─â┼úimii de stropire
  • Extrem de simplu de cur─â┼úat 
  • Umplere prin sistemul High-Speed ┼či dizolvare prin sistemul PowerPoderJet
Solicitati un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.