Cariera la Agrifac

La Agrifac construim cele mai moderne maşini de stropit şi de recoltat, care permit clienţilor noştri să-şi îngrijească şi să-şi hrănească plantele de la însămânţat până la recoltă.  Noi oferim fermierilor posibilitatea să decidă la nivelul de producţie care sunt cantităţile necesare de hrană, apă sau substanţe de protecţie, pentru a atinge cel mai bun randament posibil în ceea ce priveşte caracterul adecvat, sănătatea, siguranţa şi sustenabilitatea.

La Agrifac se lucrează şi se decide cu ceea ce simte clientul. Aici se învaţă şi se creşte pe baza de zi cu zi de a dezvolta, construi şi a aduce pe piaţă maşinile noatre pe care să le vindem în lumea întreagă. La Agrifac Machinery sprijinim "cultivatorii", care sunt în căutarea unui mediu de lucru stimulativ cu posibilităţi bune de formare şi dezvoltare. 

Vreţi să ajutaţi la hrănirea lumii şi să creşteţi odată cu noi? Scrisoarea dumneavoastră de intenţie va fi binevenită la noi, în special dacă vedeţi oportunităţi şi dacă preferaţi să vă confruntaţi cu provocări care le depăşesc pe cele dovedite ca fiind vechi. Nu are importanţă dacă aţi câştigat deja o anumită experienţă profesională, dacă sunteţi proaspăt absolvent sau dacă vă mai aflaţi în perioada de studiu, este posibil ca noi să dispunem de oportunitatea potrivită pentru dezvoltarea dumneavoastră. Vedeţi acum care sunt ofertele noastre de posturi, pe această pagină.

Pentru mai multe informații despre posturile vacante sau procedura de aplicare, vă rugăm să ne contactați la career@agrifac.com.