Agrifac - Povestea noastr─â

Viziune

protec╚Ťia culturilor Agrifac

Pentru a avea recolte, pentru a hr─âni plantele ┼či animalele avem nevoie de soluri s─ân─âtoase ┼či de ap─â curat─â în exploata┼úiile agricole. Avem nevoie de fermieri care sunt în m─âsur─â s─â îndeplineasc─â aceste cerin┼úe. Fiecare fermier ┼či contractor se afl─â zilnic fa┼ú─â în fa┼ú─â cu provocarea de a atinge un randament cât se poate de perfect la recolt─â cu costurile cele mai mici posibile. În ciuda faptului c─â popula┼úia mondial─â va cre┼čte pân─â în anul 2050 la  9 miliarde, ┼čtim, privind aspectul în mod global, c─â exist─â capacitate suficient─â de sol pentru a produce suficient─â hran─â pentru to┼úi. Con┼čtie┼úi de faptul c─â nu avem voie s─â cultiv─âm mai mult teren, trebuie s─â fim în m─âsur─â s─â m─ârim produc┼úia de alimente pe terenul agricol existent ┼či în acela┼či timp, reducând amprenta interven┼úiei noastre asupra naturii.

Exact aceasta este afacerea noastr─â --- s─â contribuim într-un mod str─âlucit de simplu ┼či sustenabil la asigurarea necesarului din ce în ce mai crescut de alimente.

Misiune

A produce din ce în ce mai mult pe terenurile agricole din ce în ce mai pu┼úin productive. Aici apare un decalaj între recoltele actuale ┼či posibilit─â┼úile poten┼úiale de a ob┼úine recolte viitoare prin îmbun─ât─â┼úi, mecanizare ┼či agricultur─â de precizie. Aici putem interveni noi prin utilajele noastre inovative pentru protec┼úia plantelor care, cu din ce în ce mai pu┼úine substan┼úe de protec┼úie, dau fiec─ârei plante ceea ce are nevoie.

Astfel îmbun─ât─â┼úim raportul cost-beneficiu pentru fermier. Prin aceasta contribuim în a-l ajuta pe fermier s─â hr─âneasc─â lumea în mod durabil.

4e pentru cultivatori

De aceea, fiecare ma┼čin─â Agrifac este elaborat─â dup─â conceptul ÔÇ×4 e pentru cultivatoriÔÇť. Asta ├«nseamn─â c─â Eficien┼úa, Economia, Ergonomia ┼či Ecologia sunt de cea mai mare importan┼ú─â

De aceea, fiecare ma┼čin─â Agrifac este elaborat─â dup─â conceptul „4 e pentru cultivatori“. Asta înseamn─â c─â Eficien┼úa, Economia, Ergonomia ┼či Ecologia sunt de cea mai mare importan┼ú─â. Acest lucru ne permite s─â dep─â┼čim nevoile clientului, ducând la pozi┼úia de lider la nivel mondial în inova┼úie ┼či tehnologie.

La Agrifac suntem la dispozi┼úia clien┼úilor. Oriunde în lume s-ar afla clientul nostru, îl sus┼úinem pe principiul nostru Prezen┼ú─â Global─â, Sus┼úinere Local─â.

 
Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.