Agrifac - Creşteţi cu noi

Career at Agrifac Machinery B.V. - Grow with usProduct Specialist Agrifac Sprayers in Romania

 

La Agrifac construim cele mai moderne maşini de stropit şi combine de recoltat, care permit clienţilor noştri să îngrijească şi să-şi hrănească plantele de la semănat până la recoltare. Noi îi creăm fermierului posibilitatea de a decide la nivelul culturilor, ce cantităţi de apă, substanţe nutritive sau de protecţie sunt necesare pentru a obţine cel mai bun randament în ceea ce priveşte adecvarea, sănătatea, siguranţa şi sustenabilitatea.

La Agrifac se lucrează şi se decide cu sentimentul de client. Aici se învaţă şi se creşte pe baza zinică de a dezvolta, construi şi vinde maşinile noastre în lumea întreagă. La Agrifac Machinery susţinem “cultivatorii”, care caută un mediu de lucru stimulativ cu posibilităţi bune de instruire şi dezvoltare. 

Doriţi să ajutaţi la hrănirea Lumii şi să creşteţi cu noi? Scrisoarea dumneavoastră de intentie este binevenită la noi, mai ales dacă vedeți oportunități şi preferaţi să vă confruntaţi cu provocări care trec dincolo de cele apreciate în trecut. Indiferent dacă aţi acumulat experienţă profesională, sunteţi proaspăt absolvent sau încă mai studiaţi, noi putem dispune eventual de oportunitatea potrivită pentru a creşte. Vedeţi acum care sunt posturile vacante actuale pe această pagină.

Pentru mai multe informații despre posturile vacante sau despre procedura de aplicare, vă rugăm să ne contactați la career@agrifac.com.

 

 
Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.