Agrifac - FastFoldPlus

Plierea ┼či deplierea rampelor f─âr─â probleme, rabatare ┼či strângere într-o singur─â faz─â

Cea mai recent─â dezvoltare a firmei Agrifac, sistemul FastFoldPlus, este un sistem care scurteaz─â semnificativ plierea ┼či deplierea rampelor. Este mai simplu ┼či mai rapid decât oricând pân─â acum! Pe maneta de comand─â se aplic─â o func┼úiune ┼či o tehnologie nou─â, care permite nu doar plierea ┼či deplierea mai rapid─â a rampelor, dar ┼či mai sigur─â. De aici rezult─â o durat─â de via┼ú─â mai lung─â a rampelor. Acum nu mai sunt necesari decât câ┼úiva pa┼či pentru plierea rampelor, ca urmare, timpul pentru aceast─â opera┼úiune se scurteaz─â semnificativ. 

Câ┼čtigarea de timp ┼či de capacitate prin plierea rapid─â a rampelor

Timpul necesar pentru a plia sau desf─â┼čura rampele cu sistemul Agrifac FastFoldPlus, depinde de l─â┼úimea de lucru a rampelor. Astfel, de exemplu, rampele pliate în trei, cu o lungime de 48 de metri necesit─â pentru aceast─â opera┼úiune doar 22 de secunde.

Odat─â ajuns pe câmp, Agrifac Condor este gata de lucru într-o clip─â. Dac─â este necesar ca pe câmp s─â fie pliate rampele, acum aceast─â opera┼úiune nu mai fur─â din timp, deoarece mult timp se poate economisi prin sistemul FastFoldPlus. Acesta, nu permite doar rapiditate în preg─âtirea pentru lucru, dar ┼či stropirea a mai multe hectare pe or─â ┼či pe zi. Astfel, sistemul FastFoldPlus cre┼čte eficien┼úa general─â a utilizatorului.

FastFoldPlus ┼či durabilitatea rampelor

Este importat ca un client s─â se poat─â baza pe ma┼čina sa. De aceea, pentru Agrifac a fost de importa┼ú─â decisiv─â s─â dezvolte un sistem care s─â manevreze cu deosebit─â grij─â bra┼úul. Aportul de ulei la cilindrii hidraulici este reglat la un nivel foarte precis. Sistemele uzuale folosesc ventile care pot doar s─â deschid─â ┼či s─â închid─â. Ventilele sistemului FastFoldPlus pot fi reglate la orice nivel, asta înseamn─â, c─â ventilele hidraulice sunt reglate f─âr─â trepte.

Sistemul FastFoldPlus lucreaz─â pe principiul “încet-repede-încet”. Viteza bra┼úului se m─âre┼čte la pliere cu o cre┼čtere moderat─â ┼či încetine┼čte din nou în ultima faz─â. În acest mod nu sunt necesare for┼úe mari pentru plierea ┼či deplierea rampelor. Asta înseamn─â c─â asupra balamalelor sunt transmise mai pu┼úine for┼úe. 

Chiar în situa┼úiile în care ma┼čina este pe o pant─â abrupt─â, bra┼úele rampelor sunt pliate (depliate) uniform ┼či simetric. În timpul procesului, mai mul┼úi senzori m─âsoar─â pozi┼úia fiec─ârui segment al rampelor de stropit. Sistemul încetine┼čte o parte a rampei dac─â aceasta se pliaz─â mai repede decât cealalt─â, astfel încât întreg bra┼úul se pliaz─â simultan într-o singur─â faz─â. 

Deservire extrem de simpl─â 

O simpl─â mi┼čcare cu maneta de comand─â permite ca rampele s─â fie pliate ┼či desf─â┼čurate prin sistemul FastFoldPlus. Trebuie doar indicat, care p─âr┼úi ale bra┼úului urmeaz─â s─â fie desf─â┼čurate (sau pliate). Apoi, sistemul va realiza opera┼úiunea în mod automat ┼či în succesiunea corect─â, în cel mai scurt timp posibil.

Deschidere ┼či ├«nchidere rapid─â, sigur─â ┼či lin─â a rampelor

  • Rabatarea rampelor se face mai u┼čor ┼či mai repede dec├ót oric├ónd p─ân─â acum.┬á
  • Capacitate mai mare, urmare deschiderii ┼či ├«nchiderii rapide a rampelor
  • Manevrare extrem de simpl─â
Comanda╚Ťi bro╚Öura

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.