Agrifac - BalancePlus

BalancePlus, ProActiveBalancePlus si BoomSupportPlus

Echilibrul bratului efficient BalancePlus pentru terenuri netede si deluroase

Tamponul anti-balans BalancePlus si reglarea active a inaltimilor bratului pentru dozarea eficienta; cantitatea corecta la locul correct.

V-ati intrebat vreodata de ce dansatorii pe franghie au nevoie doar de o bara pentru a-si mentine echilibrul? Dansatorul pe franghie aplica legile naturii cum ar fi gravitatia. Acelasi lucru este valabil pentru rampa de pulverizare Agrifac, care se afla intr-un echilibru natural. Pe baza acestui fapt, nu mai este necesar un sistem de echilibrare complicat. Rampa de pulverizare Agrifac ruleaza pe o suspensie înformatii de semiluna, care asigura mentinerea echilibrului in orice situatie. Genial si simplu!

Agrifac BalancePlus se deosebeste de celelalte sisteme prin usurinta si eficienta sa. De asemenea pe benzi de verificare grele sistemul s-a mentinut. BalancePlus faciliteaza chiar si in conditii extreme rezultate optime: cantitatea dorita la locul dorit!

ProActiveBalancePlus 

Echilibru activ: precizie inegalabila

ProActiveBalancePlus este o optiune suplimentara pentru sistemul BalancePlus. Principiul de functionare este identic la ambele sisteme, insa la ProActiveBalancePlus pozitia semilunii este reglata automat. Reactia activa pe miscarile masinilor faciliteaza mentinerea in echilibru a rampei de pulverizare chiar si in conditii foarte dificile. Urmele adanci, de exemplu, sunt egalizate de sistemele de irigare.

BoomSupportPlus 

Potrivire automata a inaltimilor tijei de pulverizare: optima pentru conditii deluroase

BoomSupportPlus faciliteaza folosirea precisa a substantelor de protectie a plantelor pe campurile deluroase. Senzorii de la partea inferioara a rampei de pulverizare masoara in functie de reglare, distanta fata de sol sau de plante. Inaltimea si unghiul rampei de pulverizare sunt ajustate automat. Reactia rapida si precisa faciliteaza, chiar si la coborarea rapida, o mare precizie. BoomSupportPlus este o completare la sistemul BalancePlus pastrat. Ambele sisteme sunt coordonate unul peste altul si ofera o solutie optima pentru zonele deluroase.

Avantajele BalancePlus ┼či ProActiveBalancePlus

Echilibru eficient al rampelor pe terenuri plane ┼či deluroase

  • Genial de simplu: Rampele AGRIFAC sunt prin ele însele într-un echilibru natural, nu este necesar un sistem de echilibrare complicat. 
  • ProActiveBalancePlus: deoarece sistemul de echilibru r─âspunde proactiv la mi╚Öc─ârile ma╚Öinii, rampele r─âmân perfect echilibrate, chiar ╚Öi în situa┼úiile cele mai solicitante.
Comanda╚Ťi bro╚Öura

Pieperline

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.