Agrifac - Condor MountainMasterPlus

Confort optim ╚Öi cea mai bun─â protec╚Ťie în pante

Garda la sol a Condor MountainMasterPlus se regleaz─â din cabina f─âr─â trepte de la 130 pân─â la 200 cm. Sistemul este prev─âzut cu posibilitatea de reglare separat─â a cilindrilor de pe partea stâng─â ╚Öi dreapt─â a utilajului. În acest mod, MountainMasterPlus poate echilibra înclina╚Ťiile laterale de pân─â la 20%. Aceasta ofer─â o utilizare sigur─â ╚Öi confortabil─â în pante. Un alt avantaj al echilibr─ârii înclina╚Ťiei este distribu╚Ťia îmbun─ât─â╚Ťit─â a greut─â╚Ťii. O distribu╚Ťie mai bun─â a greut─â╚Ťii faciliteaz─â o trac╚Ťiune vizibil mai bun─â ╚Öi reduce presiunea la sol.

Lat și stabil

Ecartamentul reglabil f─âr─â trepte de la 190 pân─â la 265, respectiv de la 225 pân─â la 300 cm contribuie de asemenea la stabilitatea în pante. Pentru deplasarea pe strad─â caroseria este coborât─â pe cea mai joasa pozi╚Ťie. Astfel beneficiind de un centru de greutate sc─âzut ╚Öi o în─âl╚Ťime joasa la transport.

Protec╚Ťie ultim─â pentru plantele înalte

Direc╚Ťia de cre╚Ötere a plantelor se determin─â prin centrul gravita╚Ťional, respectiv centrul P─âmântului. Pe o suprafa╚Ť─â plan─â plantele cresc într-un unghi de 90° fata de suprafa╚Ťa p─âmântului. În pante, unghiul dintre suprafa╚Ťa p─âmântului ╚Öi direc╚Ťia de cre╚Ötere a plantelor se modifica. Utilizarea unui utilaj conven╚Ťional de pulverizare pentru protec╚Ťia plantelor nu se potrive╚Öte acestor condi╚Ťii speciale, prezentând un risc ridicat la deteriorarea plantelor cu ro╚Ťile acestuia. Alte dezavantaje sunt distribu╚Ťia nefavorabila a greut─â╚Ťii în pante ╚Öi ineficien╚Ťa trac╚Ťiunii precum ╚Öi presiunea ridicata la sol. (A)

 

 Condor MountainMasterPlus poate echilibra înclina╚Ťiile laterale de pân─â la 20%. Acest mod previne deteriorarea plantelor prin ro╚Ťile utilajului (B). Alte avantaje sunt distribu╚Ťia mai bun─â a greut─â╚Ťii, o trac╚Ťiune mai bun─â ╚Öi o presiune mai mica la sol.

Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions self proppeled sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions best sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hills top quality sprayerAgrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions  Agrifac Condor MountainMasterPlus top quality self propelled sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hills best sprayer in the world  Agrifac Condor MountainMasterPlus back side sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions

Hran─â sigur─âsuficient─â ┼či s─ân─âtoas─â crescut─â pe pante abrupte

  • Acum este posibil tratamentul pe pante mai abrupte decât oricând înainte 
  • Ma┼čina r─âmâne în echilibru; o ma┼čin─â complet stabil─â pe toate axele
  • Lucrul în condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či confort pe pante mai abrupte
  • Gard─â la sol înalt─â
  • Adaptare rapid─â la pant─â
  • Toate avantajele lui Condor
Comanda╚Ťi bro╚Öura

Condor MountainMasterPlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.