Agrifac - Condor

Utilaj de pulverizare pentru protec╚Ťia plantelor 

Agrifac Condor este cel mai inovativ utilaj pulverizator autopropulsat din lume. Eficien╚Ťa, Economia, Ergonomia ╚Öi Ecologia au fost factorii cheie în cadrul procesului de dezvoltare. Caroseria patentat─â StabiloPlus ofer─â o stabilitate de neegalat. Sistemul EcoTronicPlus v─â pune la dispozi╚Ťie cele mai actuale informa╚Ťii în timpul pulveriz─ârii, cât ╚Öi pe durata deplas─ârii pe drum.

Sistemul inteligent GreenFlowPlus este compact, asigurând astfel o cantitate rezidual─â minim─â a substan╚Ťei active r─âmas─â în sistemul de pulverizare, u╚Öureaz─â cur─â╚Ťarea, economise╚Öte bani ╚Öi protejeaz─â mediul. Cabina modern─â ╚Öi confortabil─â, garanteaz─â un maximum de spa╚Ťiu ╚Öi vizibilitate, iar instala╚Ťia de climatizare oferit─â standard, asigur─â un climat de lucru pl─âcut ╚Öi curat. Un compartiment frigorific face parte de asemenea din dotarea standard a cabinei.

Condor: protec╚Ťie optim─â a plantelor

Condor este potrivit pentru o larg─â varietate de culturi: cereale, legume, iarb─â, bulbi de flori, precum ╚Öi arbu╚Öti ╚Öi copaci tineri în cre╚Ötere. Agrifac ofer─â diverse solu╚Ťii specifice pentru anumite culturi, cum ar fi Condor ClearancePlus pentru culturile mai înalte, dar ╚Öi AirFlowPlus, HighTechAirPlus, VertiPlus, etc.

Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in barley  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in rapeseed  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in potatoes  Agrifac Condor spraying in potatoes

Hran─â sigur─â, suficient─â ┼či s─ân─âtoas─â

Solicita╚Ťi bro╚Öura

Agrifac Condor

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.