O maşină de stropit remorcată de cea mai înaltă calitate. O maşină care este inovatoare. O maşină care face tot ce i se cere, însă este extrem de simplu de utilizat şi întreţinut, pe scurt: Simplu şi ingenios.

Maşinile Agrifac precum Agrifac Milan sunt simple şi ingenioase. Este cea mai inovatoare maşină de stropit remorcată din lume, însă este totodată extrem de simplu de utilizat şi întreţinut.

Agrifac se bazează pe conceptul „4e pentru crescători”, dorind să se asigure că fabrică cele mai inovatoare şi mai uşor de utilizat maşini de stropit agricole.

4e pentru crescători

Toate maşinile Agrifac, inclusiv Agrifac Milan, sunt create în conformitate cu conceptul „4E pentru crescători”.

4e

Aceasta înseamnă că totul la Agrifac trebuie să fie Eficient, Economic, Ergonomic şi Ecologic.

Pentru crescători

De la însămânţare/plantat şi până la recoltă, maşinile noastre de stropit protejează şi hrănesc culturile, susţinând creşterea lor. Combinaţia dintre tehnologia proiectată cu grijă, cu o utilizare plăcută, designul atractiv şi rezistent, costurile de întreţinere minime, valorile comerciale ridicate şi un sistem de servicii eficient fac din fiecare maşină Agrifac un exemplu strălucit de inovaţie. Şi asta înseamnă dezvoltare pe orice plan! Vorbim de dezvoltare de care pot beneficia antreprenorii, dealerii, angajaţii şi agricultorii.

  • Alimente suficiente, hrănitoare și sigure
  • Prin sistemele GreenFlowPlus, A-Boom, HighTechAirPlus „fiecare pricătură ajunge la punctul corespunzător“ 
  • „genial de simplu“ de manevrat prin EcoTronicPlus
  • Capacitate a maşinii pentru lucrări eficiente de protecţie a plantelor
Solicitați un prospect

Agrifac Milan

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.