Plierea şi deplierea rampelor fără probleme, rabatare şi strângere într-o singură fază

Cea mai recentă dezvoltare a firmei Agrifac, sistemul FastFoldPlus, este un sistem care scurtează semnificativ plierea şi deplierea rampelor. Este mai simplu şi mai rapid decât oricând până acum! Pe maneta de comandă se aplică o funcţiune şi o tehnologie nouă, care permite nu doar plierea şi deplierea mai rapidă a rampelor, dar şi mai sigură. De aici rezultă o durată de viaţă mai lungă a rampelor. Acum nu mai sunt necesari decât câţiva paşi pentru plierea rampelor, ca urmare, timpul pentru această operaţiune se scurtează semnificativ. 

Câştigarea de timp şi de capacitate prin plierea rapidă a rampelor

Timpul necesar pentru a plia sau desfăşura rampele cu sistemul Agrifac FastFoldPlus, depinde de lăţimea de lucru a rampelor. Astfel, de exemplu, rampele pliate în trei, cu o lungime de 48 de metri necesită pentru această operaţiune doar 22 de secunde.

Odată ajuns pe câmp, Agrifac Condor este gata de lucru într-o clipă. Dacă este necesar ca pe câmp să fie pliate rampele, acum această operaţiune nu mai fură din timp, deoarece mult timp se poate economisi prin sistemul FastFoldPlus. Acesta, nu permite doar rapiditate în pregătirea pentru lucru, dar şi stropirea a mai multe hectare pe oră şi pe zi. Astfel, sistemul FastFoldPlus creşte eficienţa generală a utilizatorului.

FastFoldPlus şi durabilitatea rampelor

Este importat ca un client să se poată baza pe maşina sa. De aceea, pentru Agrifac a fost de importaţă decisivă să dezvolte un sistem care să manevreze cu deosebită grijă braţul. Aportul de ulei la cilindrii hidraulici este reglat la un nivel foarte precis. Sistemele uzuale folosesc ventile care pot doar să deschidă şi să închidă. Ventilele sistemului FastFoldPlus pot fi reglate la orice nivel, asta înseamnă, că ventilele hidraulice sunt reglate fără trepte.

Sistemul FastFoldPlus lucrează pe principiul “încet-repede-încet”. Viteza braţului se măreşte la pliere cu o creştere moderată şi încetineşte din nou în ultima fază. În acest mod nu sunt necesare forţe mari pentru plierea şi deplierea rampelor. Asta înseamnă că asupra balamalelor sunt transmise mai puţine forţe. 

Chiar în situaţiile în care maşina este pe o pantă abruptă, braţele rampelor sunt pliate (depliate) uniform şi simetric. În timpul procesului, mai mulţi senzori măsoară poziţia fiecărui segment al rampelor de stropit. Sistemul încetineşte o parte a rampei dacă aceasta se pliază mai repede decât cealaltă, astfel încât întreg braţul se pliază simultan într-o singură fază. 

Deservire extrem de simplă 

O simplă mişcare cu maneta de comandă permite ca rampele să fie pliate şi desfăşurate prin sistemul FastFoldPlus. Trebuie doar indicat, care părţi ale braţului urmează să fie desfăşurate (sau pliate). Apoi, sistemul va realiza operaţiunea în mod automat şi în succesiunea corectă, în cel mai scurt timp posibil.

Deschidere şi închidere rapidă, sigură şi lină a rampelor

  • Rabatarea rampelor se face mai uşor şi mai repede decât oricând pănă acum. 
  • Capacitate mai mare, urmare deschiderii şi închiderii rapide a rampelor
  • Manevrare extrem de simplă
Comandați broșura

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.