Confort optim și cea mai bună protecție în pante

Garda la sol a Condor MountainMasterPlus se reglează din cabina fără trepte de la 130 până la 200 cm. Sistemul este prevăzut cu posibilitatea de reglare separată a cilindrilor de pe partea stângă și dreaptă a utilajului. În acest mod, MountainMasterPlus poate echilibra înclinațiile laterale de până la 20%. Aceasta oferă o utilizare sigură și confortabilă în pante. Un alt avantaj al echilibrării înclinației este distribuția îmbunătățită a greutății. O distribuție mai bună a greutății facilitează o tracțiune vizibil mai bună și reduce presiunea la sol.

Lat și stabil

Ecartamentul reglabil fără trepte de la 190 până la 265, respectiv de la 225 până la 300 cm contribuie de asemenea la stabilitatea în pante. Pentru deplasarea pe stradă caroseria este coborâtă pe cea mai joasa poziție. Astfel beneficiind de un centru de greutate scăzut și o înălțime joasa la transport.

Protecție ultimă pentru plantele înalte

Direcția de creștere a plantelor se determină prin centrul gravitațional, respectiv centrul Pământului. Pe o suprafață plană plantele cresc într-un unghi de 90° fata de suprafața pământului. În pante, unghiul dintre suprafața pământului și direcția de creștere a plantelor se modifica. Utilizarea unui utilaj convențional de pulverizare pentru protecția plantelor nu se potrivește acestor condiții speciale, prezentând un risc ridicat la deteriorarea plantelor cu roțile acestuia. Alte dezavantaje sunt distribuția nefavorabila a greutății în pante și ineficiența tracțiunii precum și presiunea ridicata la sol. (A)

 

 Condor MountainMasterPlus poate echilibra înclinațiile laterale de până la 20%. Acest mod previne deteriorarea plantelor prin roțile utilajului (B). Alte avantaje sunt distribuția mai bună a greutății, o tracțiune mai bună și o presiune mai mica la sol.

Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions self proppeled sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions best sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hills top quality sprayerAgrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions  Agrifac Condor MountainMasterPlus top quality self propelled sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hills best sprayer in the world  Agrifac Condor MountainMasterPlus back side sprayer  Agrifac Condor MountainMasterPlus spraying on hilly conditions

Hrană sigurăsuficientă şi sănătoasă crescută pe pante abrupte

  • Acum este posibil tratamentul pe pante mai abrupte decât oricând înainte 
  • Maşina rămâne în echilibru; o maşină complet stabilă pe toate axele
  • Lucrul în condiţii de siguranţă şi confort pe pante mai abrupte
  • Gardă la sol înaltă
  • Adaptare rapidă la pantă
  • Toate avantajele lui Condor
Comandați broșura

Condor MountainMasterPlus

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.