Utilaj de pulverizare pentru protecția plantelor 

Agrifac Condor este cel mai inovativ utilaj pulverizator autopropulsat din lume. Eficiența, Economia, Ergonomia și Ecologia au fost factorii cheie în cadrul procesului de dezvoltare. Caroseria patentată StabiloPlus oferă o stabilitate de neegalat. Sistemul EcoTronicPlus vă pune la dispoziție cele mai actuale informații în timpul pulverizării, cât și pe durata deplasării pe drum.

Sistemul inteligent GreenFlowPlus este compact, asigurând astfel o cantitate reziduală minimă a substanței active rămasă în sistemul de pulverizare, ușurează curățarea, economisește bani și protejează mediul. Cabina modernă și confortabilă, garantează un maximum de spațiu și vizibilitate, iar instalația de climatizare oferită standard, asigură un climat de lucru plăcut și curat. Un compartiment frigorific face parte de asemenea din dotarea standard a cabinei.

Condor: protecție optimă a plantelor

Condor este potrivit pentru o largă varietate de culturi: cereale, legume, iarbă, bulbi de flori, precum și arbuști și copaci tineri în creștere. Agrifac oferă diverse soluții specifice pentru anumite culturi, cum ar fi Condor ClearancePlus pentru culturile mai înalte, dar și AirFlowPlus, HighTechAirPlus, VertiPlus, etc.

Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in barley  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in rapeseed  Agrifac Condor spraying in wheat  Agrifac Condor spraying in potatoes  Agrifac Condor spraying in potatoes

Hrană sigură, suficientă şi sănătoasă

Comandați broșura

Agrifac Condor

Copyright © 2017 Agrifac Machinery BV. Toate drepturile rezervate.